Welkom bij het Dierenpark en Safaripark aan het Gardameer!

Ben je op zoek naar een avontuurlijke dag vol dieren en spanning? Dan ben je bij het Dierenpark en Safaripark aan het Gardameer aan het juiste adres! Dit park biedt een unieke ervaring waarbij je dieren van dichtbij kunt bewonderen en zelfs op safari kunt gaan.

De locatie

Het Dierenpark en Safaripark bevindt zich aan de zuidkant van het Gardameer, in de prachtige Italiaanse regio Lombardije. Het park is omgeven door groene heuvels en biedt een adembenemend uitzicht op het meer. De locatie is perfect voor een dagje uit met het gezin of een romantische date.

De dieren

Het park huisvest een grote verscheidenheid aan dieren, van majestueuze leeuwen tot schattige aapjes. Je kunt hier tijd doorbrengen met giraffen, zebra’s, olifanten en nog veel meer. Het is een geweldige manier om meer te leren over wilde dieren en hun natuurlijke habitat. Vergeet niet je camera mee te nemen, want je wilt deze bijzondere momenten vastleggen!

Diersoorten die je kunt verwachten:

  • Leeuwen
  • Olifanten
  • Giraffen
  • Zebra’s
  • Aapjes

De safari

Een van de hoogtepunten van het park is de safari. Stap in een stoere jeep en ga op avontuur door het safarigebied, waar je oog in oog kunt komen te staan met wilde dieren. Het is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Zorg ervoor dat je je goed insmeert tegen de zon en geniet van het uitzicht terwijl je op zoek gaat naar leeuwen en luipaarden.

Eet- en drinkgelegenheden

Na al het sightseeing en avontuur krijg je vast trek. Gelukkig zijn er in het park verschillende eet- en drinkgelegenheden waar je kunt genieten van een lekkere maaltijd of een verfrissend drankje. Van pizza tot pasta, er is voor ieder wat wils. Neem even de tijd om te relaxen en bij te komen van alle indrukken.

Leuke eettentjes in het park:

  1. Pizzeria La Giraffa
  2. Ristorante Safari
  3. Café Zebra

Praktische informatie

Het Dierenpark en Safaripark aan het Gardameer is dagelijks geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur. De entree bedraagt €20 voor volwassenen en €15 voor kinderen onder de 12 jaar. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het park voor een kleine vergoeding.

Zorg ervoor dat je comfortabele schoenen draagt, aangezien je een groot deel van de dag zult rondlopen. Neem ook voldoende water mee om gehydrateerd te blijven in de warme Italiaanse zon. Vergeet tot slot niet je zonnebril en zonnebrandcrème om jezelf te beschermen tegen de felle zonnestralen.

Het is tijd om je eigen avontuur te beleven!

Dus waar wacht je nog op? Pak je spullen en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol dieren en safari’s aan het Gardameer. Het Dierenpark en Safaripark staat te popelen om je te verwelkomen. Veel plezier en geniet van alle bijzondere momenten die je zult meemaken!

Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *