Uitgaan rondom het Gardameer
Uitgaan rondom het Gardameer

Uitgaan rondom het Gardameer.

Er zijn vanzelfsprekend erg goede mogelijkheden om uit te gaan, maar wel een beetje afhankelijk van het seizoen. De mogelijkheden zijn namelijk in de zomer beduidend beter. En dat komt natuurlijk omdat er in het drukke seizoen veel meer gelegenheden geopend zijn.

Wellicht een beetje anders, maar het nachtleven begint meestal al aan het begin van de avond. Dan wordt het al gezellig druk op de terrasjes, in de restaurants, en langs de verschillende boulevards.

Daarbij valt ook op te merken, dat meestal rond 8 uur ‘s avonds, de meeste toeristen eten, en dus de terrasjes en restaurants gezellig druk zijn, en meestal vol.

Hier eet je niet zoals thuis in een half uurtje, want eten is een sociale bezigheid die gerust enkele uren in beslag kan nemen. Gezellig dus.

Nachtleven – Uitgaan

Het nachtleven vindt vanaf middernacht meestal plaats in één van de vele discotheken. Deze feesten duren daar in de regel tot een uur of vier / vijf.

De meeste uitgaansgelegenheden kan je daarbij overigens vinden in de buurt van Desenzano. Maar er zijn ook uitgaansgelegenheden elders rond het meer.

Eén van de belangrijkste is zonder twijfel Teatro Alberti in Desenzano, waar je compleet uit kunt gaan. Een luxe diner met live show of live muziek. Alles in één dus, maar erg populair.

Een andere bekende discotheek is Coco Beach, de populairste beach club aan het meer. Hier kan je op het witte strand en onder de Palmbomen genieten van je drankje, terwijl je naar de goede muziek kunt luisteren.

Ook Art Club Disco en Biblò Movie zijn erg populair. Slechts een korte opsomming van alle goede discotheken en clubs rond het Gardameer, waarbij we zeker niet de andere gelegenheden willen vergeten, maar het zijn er simpel te veel.

In ieder geval zijn de mogelijkheden om gezellig een avondje te gaan stappen, erg groot rond het meer. Een beetje vergelijkbaar met de bekende party-eilanden.

 Booking.com