Welkom bij Parco Natura Viva!

Parco Natura Viva is een prachtig dierenpark gelegen aan het Gardameer in Italië. Het park biedt een unieke ervaring waar je dieren van over de hele wereld kunt bewonderen en meer te weten kunt komen over hun leefomgeving. Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan dit park en ik kan met zekerheid zeggen dat het een onvergetelijke ervaring was.

Een ontmoeting met wilde dieren

Bij Parco Natura Viva kun je een verscheidenheid aan wilde dieren zien, van majestueuze leeuwen tot schattige lemuren. Het park is opgedeeld in twee delen: een safaripark en een dierentuin. In het safaripark kun je met je eigen auto tussen de dieren rijden en ze van dichtbij bewonderen. Het voelt bijna alsof je op safari bent in Afrika!

In de dierentuin kun je te voet rondlopen en de dieren van nog dichterbij bekijken. Het park zet zich in voor het behoud van bedreigde diersoorten en dat is duidelijk te zien aan de zorg waarmee de dieren worden behandeld. **Het is fantastisch om te zien hoe ze in een natuurlijke omgeving kunnen leven.**

Interactieve ervaringen

Naast het bewonderen van de dieren, biedt Parco Natura Viva ook verschillende interactieve ervaringen. Zo kun je deelnemen aan voederpresentaties waarbij je meer te weten komt over het dieet van de dieren en hoe ze worden verzorgd. Ook kun je deelnemen aan educatieve programma’s die gericht zijn op het behoud van wilde dieren en hun leefomgeving. **Een leerzame en leuke manier om meer te leren over de dierenwereld.**

Praktische informatie

– **Openingstijden:** Parco Natura Viva is het hele jaar door geopend, met aangepaste openingstijden in de wintermaanden. Het park is alleen gesloten op kerstavond en nieuwjaarsdag.
– **Toegangsprijzen:** De prijs voor volwassenen is €25 en voor kinderen van 4 tot 12 jaar is het €19.
– **Bereikbaarheid:** Het park is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Ook zijn er openbaar vervoersmogelijkheden in de buurt.

Als je een bezoek brengt aan het Gardameer, mag een dagje naar Parco Natura Viva niet ontbreken. Het is een geweldige manier om de natuur en de prachtige dierenwereld van dichtbij te ervaren. **Een dag vol avontuur en verwondering gegarandeerd!**

Bedankt voor het lezen!

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent geworden over Parco Natura Viva als ik ben. Zorg ervoor dat je dit dierenpark toevoegt aan je lijst van must-visit bestemmingen bij het Gardameer. Want geloof me, een dag tussen de dieren zal je nog lang bijblijven. Veel plezier en wie weet spot je binnenkort een leeuw van dichtbij!

Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *